WORKPRO – kvalificeret arbejdskraft du har råd til

Det er næsten altid en dyr fornøjelse, når man skal bruge håndværkere i forbindelse med sit bygge- eller renoveringsprojekt. Timelønnen for danske kvalificerede håndværkere, kan for mange af os virke som en uoverskuelig eller ligefrem umulig pris at betale, og det går udover boligdrømmene.

Der findes faktisk et alternativ til de dyre danske håndværkere, og alternativet er hverken amatørhåndværkere eller sortlønnede, men derimod kvalificeret og erfaren polsk arbejdskraft.

WORKPRO tilbyder arbejdskraft gennem et stort netværk af betroede polske håndværkere, et netværk som WORKPRO har opbygget gennem mange år for at skabe sig en portfølje af kun de bedste og mest pålidelige håndværkere. WORKPRO samarbejder med de samme betroede håndværkere på permanent basis, dvs. at du er sikker på altid at modtage kvalificeret og godkendt arbejdskraft på dit næste byggeprojekt.

Billigere end at betale sort

WORKPRO beskæftiger sig hovedsageligt med opgaver indenfor bygge- og renoveringsbranchen og samarbejder med både private kunder samt firmaer. Med WORKPROs branchekendskab og store betroede netværk, kan du være sikker på at få lige præcis de håndværkere, som passer bedst til at udføre dit specifikke projekt.

Netop den kvalificerede og pålidelige arbejdsstyrke, er en af WORKPROs største forcer. Langt de fleste håndværkere har allerede arbejdet i Danmark og har derfor erfaring og kendskab til, hvad danske kunder forventer af deres service. Da omkostningerne er væsentligt lavere i Polen, kan WORKPRO tilbyde nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser.

Bestiller du byggearbejdere gennem WORKPRO, betaler du enten fast timeløn på 145 kr. eller en fast forhåndsaftalt pris. Sammenligner man den timeløn med dansk arbejdskraft i samme branche, kan man med WORKPRO få sit byggeprojekt realiseret til under halv normalpris.

  WORKPRO

WORKPRO varetager alle slags byggeprojekter

WORKPRO har været på det danske marked i mange år og er grundigt indført med skattelovgivningen og alle regler for udstationering af de mange medarbejdere. Du kan derfor være sikker på, at alt arbejde udføres 100% lovligt.

Uanset om du skal bruge services indenfor isolering, renovering/istandsættelse, tagreparation, facadearbejde eller tilbygning har WORKPRO den arbejdsstyrke der skal til for at udføre jobbet billigt og professionelt.

Har du spørgsmål til arbejdsgangen eller ønsker du at høre nærmere omkring mulighederne ved et samarbejde med WORKPRO, kan du kontakte firmaet via denne formular, hvor du beskriver dit projekt. Herefter vil WORKPRO kontakte dig så i sammen kan få dine boligdrømme opfyldt.