Vægter du vægte højt?

Nærbillede af en gammeldags vægt

I min søgen efter en ny badevægt, faldt jeg over en ret interessant webshop forleden. Siden hedder Digitalvaegten.dk og har alle mulige slags vægte. Har du nogensinde overvejet hvor butikkerne får alle de specielle vægte fra? Så har du svaret nu, for det er nemlig hos Digitalvægten.dk.

3 fede vægte

Jeg har udvalgt nogle af de sjoveste vægte jeg faldt over, da jeg som en overspringshandling, kiggede på alle mulige andre typer vægte end den badevægt, som jeg egentlig har brug for.

Lommevægt forklædt som en mus

Dette er helt sikkert en fed feature. Man kan få en computermus, som har en indbygget digitalvægt. Det er måske tvivlsomt hvor ofte man sidder foran computeren og har brug for at veje ting, men når situationen opstår, er det vildt blæret at kunne hive en vægt frem af computermusen. Og det er faktisk muligt at tage vægten ud af musen, og så kan man bruge rummet i musen, til at opbevare andre ting. Det er selvfølgelig ikke oceaner af plads man har til at gemme ting i, men det igen er det en sjov (og lidt nørdet) "feature".

Lommevægt forklædt som lommeregner

Ligesom med musen, er det en ting til kontornørden. Har man brug for en vægt på kontoret, har man det sikkert, men det er bare sjovt at have en vægt, der er gået "undercover". Modsat musen er denne vægt kun funktionsdygtig som vægt, hvilket vil sige at den ikke kan bruges som en lommeregner. Til gengæld kan man måske få et godt grin ud af at se andre forsøge sig med, at bruge vægten som lommeregner.

Tællevægt

En tællevægt er virkelig en sjov vægt, men nok lidt for dyr til at købe bare for sjov (prisen er på den dyre side af 3.000 kroner). Men som navnet angiver kan den tælle ting. Det vil sige at man kan lægge ting på den, og så fortæller den hvor mange enheder man har lagt. Mens man nok ikke har meget brug for den i privaten, kan jeg godt se ideen i, at have sådan en vægt i virksomheder. Specielt på lagre, hvor der foretages kontroltælling af små ting, kan der spares meget tid ved hjælp af en tællevægt. Her kan prisen hurtigt tjenes hjem i form af sparede mandetimer og dermed løn.

Efter at have brugt oceaner af tid på at kigge på andre vægte end de badevægte, som jeg rent faktisk kom ind på siden for at kigge efter, lykkes det mig faktisk at finde denne flotte fyr af en badevægt, som jeg nu afventer at få leveret:

Fed digital badevægt, der er mørkeblå med sølv striber