Tre caféer i Glostrup, du skal kende

Tag på en af de mange lækre cafeer i Glostrup
Leder du efter en hyggelige café i Glostrup, hvor du kan nyde en god caféburger eller kaffe og kage. Der er mange gode muligheder, men nogle er lidt bedre end andre. Vi har samlet tre caféer her, hvor du kan være sikker på at finde god mad til pengene, fantastiske service og det hele serveret i hyggelige omgivelser.

Cafe A: Byens bedste brunch

Leder du efter en god brunch med veninderne? Så tag forbi caféen Café A. Caféen har brunch fra kl. 10-14 hver dag, og du får sammen med brunchen en fri salatbar. Prøv huset brunch, der består af alt fra klassiske røræg til grillet avocado, yoghurt, frisk frugt og pandekager for 79 kr.

Du kan også prøve den lette brunch, vegetarbrunchen eller luksusbrunchen, hvor du også får grillet laksespyd, sweet potato-falafel og veggie frikadeller med. Caféen har selvfølgelig også en masse andre klassiske caféretter til både brunch, frokost og aftensmad.

Ville du ønske, du havde flere lommepenge til at gå på café for? Prøv at undersøge din privatøkonomi, om du har unødvendige poster, du betaler til. Eksempelvis gamle abonnementer som du ikke længere bruger. Det kan også være, at du betaler af på flere forbrugslån. I det tilfælde kan det godt betale sig, at få styr på din gæld med et samlelån. Når du samler dine lån til ét samlet, vil du få flere penge til rådighed.

Café de Lune: De lækreste caféburgers til frokost

Café de Lune i Glostrup Shoppingcenter er kendt for deres byg-selv-burgers med valgfrie fritter. Vælg mellem den lækre Black Angus gourmetburger med briochebolle, den saftige kyllingeburger eller den spicy burger, tilføj enten fritter, løgringe og curly fries, og vælg til sidst den dip, du vil have til.

I caféen finder du selvfølgelig også mange andre klassiske caféretter som nachos, pasta, salater og meget mere, samt både cocktails, øl, kaffe, varm kakao og kolde drikke til at slukke tørsten med.

Espresso House: Det perfekte kaffe/kage-sted

Er du ikke på udkig efter frokost, men leder efter kaffe og kage, så er den hyggelige café Espresso House det perfekte valg. Caféen serverer nemlig håndbrygget kaffe i høj kvalitet, som er brygget efter alle kunstens regler.

Du finder alt fra de klassiske varianter som cortado og caffe latte til tiramisu-latte og blendet iskaffe. Sammen med din kaffe kan du selvfølgelig købe de lækreste kager, småkager og økologiske boller. Prøv de populære kanelsnurrer eller svenske chokoladeboller, der er dyppet i chokolade.

Mangler du idéer til caféer til hele familien, eller en café der serverer snack, sprøde vafler eller gammeldags is? Find flere caféer i Glostrup her.