Ting at overveje i forhold til fedtsugninger

Der er rigtig mange ting at tænke på, hvis man godt kunne tænke sig en fedtsugning. For eksempel kan en fedtsugning ikke hjælpe dig med at tabe dig generelt og det er ikke en erstatning for en slankekur!

Der findes faktisk to slags kropsfedt, og det er kun den ene slags, som en fedtsugning kan hjælpe dig med.

  1. Det jævne fedtlag under huden
    Det jævne fedtlag under huden kan ikke fjernes ved hjælp af en fedtsugning, da det er jævnt fordelt over hele kroppen. Denne type fedt må du selv få væk ved hjælp af forbrænding, motion og sund kost. En fedtsugning kan altså ikke hjælpe dig, hvis du synes at du har et par centimeter for meget fedt overalt på kroppen.
  2. Lokale fedtdepoter
    Det er derimod de lokale fedtdepoter, som kan fjernes ved hjælp af en fedtsugning. Et lokalt fedtdepot kan identificeres som en fedtbule eller en delle, hvor du nemt kan gribe fat om noget fedt. Disse fedtbuler kan være meget svære at få væk ved hjælp af træning og sund spisning, og egner sig derfor rigtig godt til fedtsugninger. Disse fedtbuler er ofte genetisk betingede eller kønsbestemte, og ofte er det kun 1-3 områder af kroppen, hvor sådanne buler er tydelige.

Egner du dig til en fedtsugning?

Som du kan se af det ovenstående, er det ikke alle mennesker der egner sig til fedtsugninger. Hvis du generelt bare er et par cm for tyk, så kan en fedtsugning ikke hjælpe dig, og det vil kirurgen også fortælle dig til jeres første konsultation. Derimod vil en fedtsugning kunne hjælpe dig rigtig meget, hvis du har uflatterende fedtbuler på lår, ryg, hofter eller maven, som du simpelthen ikke kan få væk af egen hjælp.

Ting du skal overveje:

Hvis du bliver erklæret egnet til at få en fedtsugning, kan du begynde rigtig at forberede dig på operationen. Her er det vigtigt at du finder ud af, hvad en fedtsugning koster, hvilke(n) del(e) af kroppen du vil have fedtsuget, hvilken klinik du ønsker at vælge, hvilke komplikationer du risikerer og hvor længe du skal regne med at være sygemeldt. Der er i det hele taget rigtig mange ting du skal overveje, før du kan få den krop, som du altid har drømt om at have.

Men husk, en fedtsugning er ikke en erstatning for en slankekur, og du kan ikke få hele kroppen fedtsuget for overflødigt fedt!