Søgen efter måder at spare penge på

Det er noget vi alle gerne vil: At spare penge. For kan vi spare penge på noget vi hader at betaler til, kan vi bruge pengene på noget, vi gerne vil.

Men hvor pokker finder man pengene? Mange kommer med tips til forskellige ting, hvor pengene kan hentes: Benzin, madlavning, jordvarme, solceller, tøjindkøb. Der er næsten ikke nogen grænser for, hvor folk har fundet måder at spare penge.

Faktum er vel, at vi alle kunne spare penge ved blot at bo på et kollegieværelse og leve af pasta med ketchup, men så mister man jo også livskvaliteten. Og der skal jo også være mening med galskaben.

Jordvarme som eksempel

Du har sikkert hørt det før: Men der er altså penge at hente, og især jordvarme kan være en god idé at investere i. Specielt hvis du i dag har oliefyr som din primære varmekilde, kan du hente guld. Faktisk er det flere gange set, at du kan spare 80 % på din varmeregning.Og har du idag et forbrug på 25.000 kan du jo så skære 20.000 kroner af - hvert evigt eneste år. Og tænk, hvad du kunne bruge de penge til.
Det skal naturligvis med til historien, at jordvarme også er en dyr ting at kaste penge efter, da du hurtigt skal betale 150.000. Men sparer du 20 af de lange om året, er det hurtigt tilbagebetalt.

Hvad vil du bruge pengene til?

Der er sikkert rigtig mange andre måder, hvor det er nemmere at spare penge, men det er næppe ligeså mange penge, du kan spare. Ved ovenstående eksempel er anlægget tilbagebatalt efter 7,5 år, og herefter har du altså 20.000 kroner ekstra til rådighed hvert evigt eneste år. Mange vil nok sige, at så kan de og familien få en gratis ferie hvert år, og det er jo ikke en dårlig ting.

Mange vælger dog at lægge pengene til side, som en slags ekstra pension. Når du så bliver pensionister, er der altså rigtig mange penge på kistebunden, således, at alderdommen bliver den dejlige oplevelse vi alle drømmer om.

Nogle vælger også at sparer pengene op til indskud til diverse formål. Det kan eksempelvis være til indskud til bolig, eller virksomhed. Faktum er nemlig, at man idag skal bruge et indskud til begge disse ting, hvis man ønsker at låne penge.

Men én ting er sikkert: Hvad enten du ønsker at bruge pengene til, står det dig firt for, hvad du vælger at bruge dem på. Kun fantasien sætter grænser, og det er bare med at kommer igang med at finde måder at spare på.