Kaffen betyder meget for danskerne

Danskerne er utrolig glade for deres kaffe, og det er både derhjemme og på arbejdspladsen. Som virksomhed skal du derfor ikke tro, at medarbejderne er tilfredse, hvis i bare nøjes med, at have en gammeldags filter kaffemaskine stående.

Skab en bedre stemning på arbejdspladsen

Man skal ikke undervurdere hvilken signalværdi, det sender til medarbejderne, at have udstyr i virksomheden som er af høj kvalitet. Derfor vil det også automatisk skabe en bedre stemning, hvis virksomheden investere i en kaffeautomat, som kan levere kvalitetskaffe i mange forskellige varianter. På ekspertvalg.dk kan i få tilbud fra 4 forskellige leverandører, af blandt andet kaffeautomater, men også andet essentielt udstyr som telefonsystemer, printere, kopimaskiner m.m. som kan være med til, at øge produktiviteten på arbejdspladsen. Dermed leverer ekspertvalg.dk en prissammenligning, så virksomheden ikke selv skal bruge en masse tid på, at lave research af markedet inden for det produkt de har behov for.

Udstyr skræddersyet til jeres behov kan øge effektiviteten

Skal man finde noget bestemt udstyr til virksomheden som fx en ny printer, kan det være en jungle, at finde rundt i alle de forskellige leverandører, og finde ud af hvilken printer, der bedst kan stille jeres behov. Ved brug af ekspertvalg.dk vil denne process blive markant nemmere. I skal kun give nogle få oplysninger til ekspertvalg.dk omkring nogle overordnede behov i har, og i vil derefter blive kontaktet, af 4 forskellige leverandører, som alle vil give deres bedste bud på det produkt i ønsker. Dette sikre ikke kun, at i får præcis det produkt og de funktioner som i har behov for, men også at det bliver gjort til en konkurrencedygtig pris. Leverandørerne ved at de er i konkurrence med hinanden, og vil derfor altid komme med et godt tilbud.

For at komme tilbage til kaffen, kan det oplyses at hver 7. dansker drikker mellem 6-10 kopper kaffe om dagen på arbejdspladsen, og danskernes kaffevaner, har udviklet sig meget i løbet af de seneste år. Danskerne foretrækker dog ikke længere den normale sorte kop kaffe, men efterspørger nu varianter som cappuccino, espresso og caffe latte. Gør derfor jeres virksomhed en tjeneste, og få gladere medarbejdere, ved at investere i en ordentlig kaffeautomat. Og synes i det kræver for meget arbejde, at foretage researchen så kontakt ekspertvalg.dk, og få hjælp til at finde vej i junglen.