Interesserer du dig for at lave regnskaber?

Blyant, papir og lommeregner til regnskabsbrug

Størstedelen af alle mennesker synes absolut ikke, at det er spændende at beskæftige sig med at lave regnskaber, men som med så mange andre jobs, er der heldigvis nogle der gider at lave regnskaber, så de kan gøre det for alle dem, der gerne vil slippe for det. Har du eller din virksomhed behov for regnskabsassistance? I så fald kan du trygt overlade regnskabet til Ajour-regnskab.dk

Slip for at bruge tid på udarbejdelse af regnskaber

Rigtig mange små virksomheder har ikke råd til at ansætte nogle til at tage sig af regnskaberne. Det skyldes at der ikke er nok at lave til at ansætte nogle på fuldtid, og arbejdsbyrden generelt varierer meget. Derfor ender det som regel med at virksomhedsejere selv bliver nødt til at sidde med regnskabet, hvilket oftest er dårlig udnyttelse af deres tid. Deres evner som iværksættere skal hellere bruges til at udvikle virksomheden, i stedet for at bruge uforholdsvis meget tid på at få styr på regnskaberne.
Derfor er det en god ide at ansætte en freelance bogholder, som kan overtage styringen med regnskaberne. På den måde kommer man ikke til at betale for mere arbejdstid end det kræver, samtidig med at man er sikker på at regnskaberne bliver lavet ordentligt, så man ikke skal frygte at en lille fejl fører til smæk fra skattefar. Ved at ansætte en freelance bogholder giver det mulighed for at bruge alle de timer, der tidligere blev brugt på regnskabet, til andre omsætningsfremmende aktiviteter.

Er der andre muligheder end en freelance bogholder?

Hvis man ikke vil ansætte en freelance bogholder, kan man også overveje om der er en medarbejder i firmaet, som med nogle kurser kan uddannes til at kunne tage sig af regnskabet, ved siden af nogle andre arbejdsopgaver. Det kræver at man har en medarbejder, der er villig til at lægge kræfter i ekstra uddannelse, og som finder det spændende at sidde med regnskabsopgaverne. Det er dog sjældent at dette kan lade sig gøre, hvorfor det som regel giver mest mening at ansætte en freelance bogholder. Langt de fleste gange er dette den bedste løsning, og samtidig har man også en hotline til en rådgiver, hver gang der er noget man er i tvivl om, i forhold til regnskabstekniske spørgsmål.

Hvis du er træt af at bruge lang tid på at ordne regnskaber, så overvej om ikke det kan betale sig at få hjælp udefra til det tidskrævende arbejde.