Hvilket rejsebureau skal man vælge?

Jeg sidder her og skal bestille min næste rejse. I det hele taget skal jeg finde ud af hvor turen skal gå hen, hvornår den skal være, hvad den skal indeholde og hvem jeg skal rejse med. Jeg kan mærke at dagligdagen er ved at tage sin gang, og jeg har derfor brug for at få noget ny inspiration.

Jeg kunne godt tænke mig noget mere krydderi til min dagligdag, oplevelser jeg kan tage med hjem, sætte på hylden og tage frem når alt bliver lidt trist herhjemme. Men hvilket rejsebureau skal jeg så vælge?

Som sagt må der gerne ske noget mere på min næste rejse, og jeg har derfor besluttet mig for at gå en lang bue udenom de typiske charterrejser. De kan jo i sig selv være gode nok, men hvis jeg skal helt i dybden med krydderi, tror jeg ikke det er her jeg finder min næste rejsedestination.

Hvordan skal man rejse?

Lige nu mangler jeg en ledsager, men det er vel heller ikke et must. Jeg har altid overvejet, hvordan det ville være at rejse alene. Friheden til at ingen anden skal bestemme hvad jeg vil. På den måde skal jeg heller ikke gå på kompromis med mine forventninger til hvad turen skal indebære.

Dog er det at opleve en rejse, med en anden eller flere også noget jeg altid har gjort - enten med familie eller venner. Selvfølgelig er der også den mulighed at rejse med en gruppe. På den måde rejser man ikke alene, men har nogen at dele oplevelserne med på selve rejsen.

Jeg er derfor faldet over Kipling Travel, hvor der både er mulighed for at lave individuelle skræddersyede rejser, men også mulighed for at rejse som en del af en større gruppe. Det synes jeg faktisk er helt fantastisk, således at jeg ikke er låst til enten eller. Udover det, kan jeg se at det er et rejsebureau med mange destinationer, så jeg føler mig som et barn i en slikbutik.

Hvilken destination er den bedste?

Jeg er ikke selv ekspert på hvilke områder der er bedst at rejse i, eller for den sags skyld i hvilken periode der vil være den bedste at rejse i. Det betyder derfor meget at jeg kan få noget vejledning, fra fagfolk der har rejst verden tynd for at finde de helt perfekte rejsemål.

Jeg har derfor undersøgt sagen nærmere, og kan se at Kipling Travel jo gør det nemt for mig. På deres hjemmeside har de nemlig lavet en oversigt over vejret, under hver destination. Men for at idiotsikre mig selv, kan jeg jo altid give dem et kald og snakke med nogle af deres dygtige medarbejdere.