Hold den fedeste Halloween fest for voksne, uden at ligne en klovn

halloween

Den amerikanske højtidelighed Halloween er en kæmpe fest for børn og barnlige sjæle. Denne festelige tradition er amerikanernes svar på vores fastelavn, bare meget større. Gader og stræder er fyldt med børn og voksne i kostumer, som går fra dør til dør for at få alt den lækre slik. Halloween er så småt begyndt at sprede sit greb over Danmark, hvor vi danskere er begyndt at tage denne højtidlighed til os - Her får du en guide til at holde den fedeste Halloween fest for voksne!

Ingen ansigtmaling

Ved mindre man er til en landskamp mod vores svenske rivaler, så bør voksne ikke putte maling på ansigtet (Desuden, er du klar over hvor svært det er at vaske ansigtmaling af?). Halloween er den helt store synder, når det kommer til indtagelsen af søde sager. Derfor skal du ikke allerede ved solopgang starte med at spise slik,  spis istedet et solidt måltid og vent til gæsterne ankommer, før du slikken spises!

Gå Halloween i møde

(næsten) Hele pointen med Halloween er at man klæder sig ud. Af den grund, nu hvor du også er værten, så find et kostumer frem, og det må gerne være fængende. Det handler om at imødekomme ånden af Halloween, og hvis værten tager det første skridt, så vil gæsterne følge trop.

Pynt festligt op

Som tidligere nævnt, så handler det om at få sine gæste i den rette "Halloween stemning", derfor skal du også pynte dit hjem op. Halloween er de onde og skræmmende magters nat, det betyder at dit hjem skal se uhyggeligt ud. Masser af spindelvæv, græskerhoveder og skeleter skal nok få gæstene i det gode humør.

Gå aldrig ned på udstyrret

For at din Halloween fest virkeligt skal være god, så er det yderst vigtigt at udstyret er i orden. Der skal være masser af fede og festelige farver, samt god musik der spiller på et ordenligt anlæg. Hvis du ikke har sådan et udstyr, så bør du overveje at leje det, på den måde sparer du også en masse penge.