Her spiser du godt på Nørrebro

Der er mange lækre spisesteder i og omkring Nørrebro Bycenter
København er sprængfyldt af gode spisesteder. Lige fra de fineste af de fine med Michelinstjerner til billige, gourmetoplevelse på Nørrebros shawarma- og kebabsteder. Det kan være svært at udvælge de bedste. Særligt hvis de skal findes blandt alle Københavns restauranter.

Af den grund vil jeg stille en lille smule skarpere og fokusere på et af mine yndlings-brokvarterer i byen, Nørrebro. Et sted, som må siges at være det rene slaraffenland for gode madoplevelse, bannerført af en mangeårig multikultur, som har hevet det bedste med sig fra alle verdens hjørner.


Muligvis har du allerede et favoritspot i den bydel, og der er selvfølgelig allerede blevet delt mange forslag til gode spisesteder på Nørrebro. Her er imidlertid nogle af de, som jeg kan anbefale.

1. Cicchetti

Min italienske drøm med masser af antipasta og gode vine i et varieret prisleje. Cicchetti er stedet for dig, der mener, at det bedste på menukortet altid er forretten. Her har man nemlig specialiseret sig i de italienske antipasta, hvorved du kan forvente mange, små og lette retter. På den måde kommer du også vidt omkring på menukortet.

2. Kösem Café og Restaurant

Fra Italien til en helt anden boldgade, der kalder sig selv Kösem Café og Restaurant. En af Københavns absolut bedste shawarmarestauranter, og min ultimative favorit på Nørrebro. Alt er hjemmelavet med friske råvare og et godt håndværk. Her får du masser af lækker mad, i alle døgnets timer til lave priser. Masser af value-for-money.

3. Feed Bistro

Beef Wellington er en af verdens bedste retter. Men den er ikke helt oplagt at kaste sig over i hverdagen, da den helst skal laves til lidt flere, end det antal personer, som en almen husstand består af. Derfor er det godt at have Feed Bistro i nærheden, som har specialiseret sig i at lave Beef Wellington og en række andre solide bistroretter.

4. GAO Dumpling Bar

Har du prøvet kræfter med lækre, hjemmelavede kinesiske dumplings. Hvis ikke, så er det bare at komme afsted til GAO Dumpling Bar, som er den første officielle Dumpling Bar i København. Selv hvis du er rigtig sulten og har brug for mange dumplings for at blive mæt, er det heldigt, at priserne er helt i bund. Heldigvis uden at gå på kompromis med kvaliteten.