For vilde lamper

Jeg er ved at finde ud af, hvilke lamper jeg skal købe til min stue, men det er en jungle at finde rundt i. Der er så mange forskellige lamper at vælge imellem, så mange farver, former, materialer - og priser!

Jeg sidder og kigger på forskellige hjemmesider der sælger lamper, og især Lampegiganten tiltaler mig. De har så meget at vælge imellem, og der er ingen tvivl om, at jeg kan finde noget hos dem - problemet bliver mere at vælge, og ikke komme til at købe for meget - jeg har jo ikke brug for så mange lamper.

Overdådige lamper for enhver smag

Hvis man kigger på Lampegigantens side over pendellamper, så kan man godt få et chok over nogle af deres priser. For eksempel kan man få en kæmpestor krystalhængelampe til over 522.000 kroner!

En balsal bliver til en sal fuld af ekstraordinær værdighed, en hotelreception til en spektakulær velkomsthilsen, en villa til et palads, et palads til et fuldstændig fascinerende sted. Jules Gigantesque designer-hængelampen løfter ethvert område, den befinder sig i, op på et højere niveau. - Lampegiganten

Det er en kæmpe stor, og ret fantastisk lampe, der selvfølgelig fylder en del i rummet. Men den er smuk, dét må man give dem. Det er dog ikke en af de lamper, jeg overvejer at købe. faktisk ejer jeg ikke noget, der er så meget værd, og jeg kommer nok heller ikke lige til det. Så er der større chance for at jeg køber nogle af deres pendellamper i retrodesign, og i flotte farver som orange og grøn. ;)

Og vilde børnelamper

Jeg kan forstå, at man laver så overdådig en lampe, som den ovenfor, fordi den kan bruges i erhvervsejendomme som hoteller, butikker, konferencelokaler og så videre. Lampegiganten har dog også en ret vild børnelampe, som jeg ikke rigtig forstår.

Hvem drømmer ikke om at stikke til søs og nyde havets frihed? Naviro pendellampen er ganske vist ikke sødygtig, men alligevel bringer den nøjagtigt denne livsfølelse ind i hjemmet, ligegyldigt om man bor ved kysten eller i bjergene. - Lampegiganten

Denne lampe koster hele 28.600 kroner, og passer efter Lampegigantens egen inddeling ind i børneværelset. Og det er selvfølgelig en lidt barnligt udformet lampe, men prisen passer derimod ikke ind i børneværelset. Nej, de har virkelig nogle vilde ting, og jeg overvejer ingen af dem, som jeg har afbilledet her! :)