Find den rigtige pris på Jeres kopimaskine

Hvordan finde vi den rigtige kopimaskine?

Står I og skal bruge en kopimaskine til kontoret, men er i tvivl om hvordan I finder den rigtige pris, samt hvad den rigtige pris er? På www.kopimaskinepriser.dk kan I læse om hvilke forskellige typer kopimaskiner der er, samt læse mere om et udpluk af hvad forskellige kopimaskine producenter udbyder

Det første I skal ordne I jeres søgen på en kopimaskine er at finde frem til hvilke behov I har brug for. Disse behov omfatter kopimaskinens kapacitet i form af dens, månedlig kapacitet, udskrivningshastighed, samt hvilken papirstørrelse den skal kunne rumme.

Er I en virksomhed som udskriver ofte og gerne flere sider af gangen, vil I skulle have en maskine med en større kapacitet end hvis I ikke udskriver lige så ofte. Hvis I er en virksomhed, som ofte udskriver mange sider af gangen er det relevant at se på hvor hurtig udskrivningshastighed kopimaskinen har. Alle kopimaskiner kan printe i  A4 størrelse, men hvis I også vil have mulighed for fx at printe i fx A3 er det noget I også skal se efter.

Har I brug for andre funktioner til Jeres kopimaskine?

Udover at kunne udskrive kan man også få kopimaskiner som kan mere end det. Disse maskiner hedder multifunktionsprintere eller alt-i-en printer. Disse har også funktionerne scan og fax.

Herudover kan maskinerne også tilbyde ekstra funktioner. Dette kan fx være kopimaskiner som er trådløse. En trådløs kopimaskine gør det nemmere for et kontor at deles om maskinen, samt spare tid på at vente på at få lov til at udskrive. Her kan alle medarbejderne sidde og udskrive direkte fra deres plads.

Hvordan finder I den rigtige pris på Jeres kopimaskine?

Når man har fundet frem til hvilke behov man som virksomhed har brug for, kan man begynde at undersøge hvilke kopimaskiner der kan være aktuelle.

En måde hvorpå en virksomhed kan undersøge markedet og finde den rigtige maskine, er ved at indhente tilbud fra flere forskellige producenter og forhandlere. Ved at hente tilbud fra flere forskellige kan I finde ud af hvilke muligheder I har og hvad de forskellige producenter tilbyder.

Med denne metode, kan I nemt skabe et overblik over Jeres muligheder samt se hvor i kan få den bedste pris. Dette giver Jer også et godt grundlag til at forhandle om et tilbud. Dette er en metode som tager lidt tid, men er noget som vil komme Jer til gode i sidste ende. Hvis I på nuværende tidspunkt ikke kan finde tid til at opsøge flere forhandlere, tilbyder de på www.kopimaskinepriser.dk at gøre det. De er erfarne indenfor dette felt og har nogle tætte partnerskaber. Det eneste I skal gøre er at udfylde deres kontaktformular og de vil sende op til 4 tilbud på aktuelle kopimaskiner til Jer.