Få nyheder om din branche i hånden eller på nettet

Er du interesseret i at modtage nyheder omkring bygge- og anlægssektoren, autobranchen, transportbranchen, social- og sundhedssektoren, industriproduktion eller entreprenør-og håndværkerindustrien, så kan du bestille et abonnement på et fagblad.

abonnementtilbud.dk kan man bestille abonnementer på flere forskellige fagblade der inkludere:

  • Licitationen
  • Motor-magasinet
  • Transportmagasinet
  • NyhedsInformation
  • Jern og Maskinindustrien
  • MesterTidende

Disse fagblade præsenterer i samarbejde med fagfolk og politikere for, at levere velskrevne, spændende og saglige artikler. Indholdet i i fagbladene er altid af høj kvalitet og leverer spændende og saglige artikler. Ved at have et abonnement på et fagblad, kan du sikre dig at du altid er på forkant med den branche du befinder dig i.

Kort om de forskellige fagblade

Licitationen - Licitationen er et nyhedsmedie der giver et bredt og seriøst overblik over bygge- og anlægsbranchen i Danmark med fokus på de politiske-, økonomiske- og tekniske aspekter

Motor-magasinet - Motor-magasinet leverer aktuelle og spændende nyheder om alt inden for autobranchen. Nyhederne behandler emner som teknik, økonomi, produktnyheder, udbud, messer, motorsport og politik.

Transportmagasinet - Med Transportmagasinet får du et inspirerende nyhedsmagasin, der omhandler transport og shipping nyheder, herunder godstransport med alt lige fra lastbiler, toge, skibe, fly eller gaffeltrucks, uanset om transporten er intern, national eller international i en virksomhed.

NyhedsInformation - NyhedsInformation er det førende fagblad inden for ældre- og plejeområdet med relevante og seriøse nyheder om social- og sundhedssektoren. Det behandler branche-nyheder om pleje, behandling, udlicitering , arbejdsmiljø, ernæring, hjælpemidler, samt relevante politiske emner

Jern og Maskinindustrien - Jern og Maskinindustrien bringer nyheder om alt vedrørende den producerende industri, heriblandt om virksomheder, begivenheder, politik, økonomi, udland, synspunkter, debatter, brancheforeninger, fagforbund, erhvervsorganisationer, samt ledelse.

MesterTidende  - MesterTidende behandler de seneste informationer omkring ledelse, markedsføring, økonomi samt nyttige tips og tricks vedrørende entreprenør- og håndværkerbranchen. Derudover informerer MesterTidende bredt om produkter, materialer, leverandør- og brancheforhold.

Leverer også udbud og licitation

Det er ikke kun relevante nyheder man finder i disse fagblade. Hvert enkelt fagblad samler også de seneste udbud og licitationer fra den branche som bladet omhandler. Man kan herefter finde dem på bladets hjemmeside, og man kan endda oprette en søgeagent, som sender udbud og licitationer direkte til din mail, og den vælger kun de udbud og licitationer som matcher de kriterier du har stillet op. Dette gør det til en hurtig, overskuelig og nem måde, at få udbud og licitationer som er relevante for jeres virksomhed.

Gratis abonnement på abonnementtilbud.dk

Skriver du dig op til et af fagbladene gennem abonnementtilbud.dk, så vil du få mellem 2 uger til 3 måneders gratis abonnement. Vil du derfor først se om fagbladene er noget for dig, er det helt gratis og uforpligtende, at melde sig til i første omgang.