Få mest ud af sommervarmen i din have

pool-76524_1920

Hedebølgen har ramt Danmark, og det betyder, at danskerne flokkes om strande og attraktioner for at suge solstrålerne til sig. Det eneste minus er, at du sjældent er alene, når du bruger de offentlige muligheder, og at de tit er meget dyre i længden, hvis der skal betales for mad eller entre.

Er økonomien trang, kan det være nødvendigt at tage et lån for at få råd til sommeraktiviteter med familien. Vi guider dig her til, hvordan du får mest sjov for pengene i din egen have - og køber genstande, du kan have i mange år fremover. Lån penge, og få mest ud af sommeren.

Køl ned med et badebassin

Det virker måske som en dyr løsning, men det behøver det ikke være. Hvis du finder det bedste og billigste kviklån på markedet, kan du nemt købe et badebassin uden at skulle betale mere, end hvad et forbrugslån i en forretning vil koste dig. Et bassin koster som regel fra få hundrede kroner og op, og fordelen er, at du kan have det i mange år.

Den eneste udgift vil være at fylde bassinet med vand, såfremt du ikke køber et med pumpe, hvilket kun sker én gang, hvis du investerer i et større bassin. Der er derfor tale om en årlig engangsudgift, hvis du vedligeholder bassinet.

Det betyder, at du ikke bare bliver kølet ned, men du har altid en løsning inden for rækkevidde, som du ikke skal dele med resten af Danmark. Derudover slipper du for at betale entre til dyre sommer- og badelande.

En god grill redder middagen

Selvom der er grillforbud på offentlige parker og steder, må du gerne grille i din egen have, hvis du har en grill stående på et brandsikkert stenunderlag som f.eks. havefliser. Det betyder, at det er tid til at tænde op i grillen og servere lækker sommermad.

En gasgrill er som regel en langsigtet investering, da den kan holde i mange år. Lån penge til en god grill, hvis økonomien er stram, for den vil være investeringen værd. Kan du finde et online lån med en lav rente, vil betalingen til grillen i de fleste tilfælde være billigere, end hvis du skal optage et forbrugslån i din egen bank eller i forretningen.

Stangtennis er sagen

Hvis du har børn, vil de helt sikkert gerne lege i haven i varmen. Du kan derfor også låne til sjove haveaktiviteter som f.eks. fodboldmål, tennisudstyr, rutschebaner, gyngestativer eller andet, der kan gøre sommeren sjovere. Ved at købe udstyret til din egen have sikrer du dig, at det kun benyttes af jer, og derfor ikke slides.

Derudover er legeredskaber til egen have ofte en engangsudgift, og du vil ikke have ekstraudgifter til opfyldning, vedligeholdelse mm.