Få den bedste oversættelse til den bedste pris

Ganske simpelt er budskabet. Du bør vælge den bedste oversættelse, hvor du også får den til den bedste pris - alt andet ville jo bare være fjollet, men hvorhenne får man så dette? Der findes flere hundrede oversættelsesmuligheder, når man søger på Google, og hvad skal man så vælge?

Vælg et oversættelsesbureau med fuld gennemsigtighed

Rigtig mange oversættelsesbureauer har ikke lige den gennemsigtighed, som man ønsker. Det kan være svært at finde ud af, hvordan deres prisstruktur hænger sammen, og svært at danne sig et overblik over, hvordan ens omkostninger kommer til at stige eller falde, når mængden af tekst stiger eller falder.

Hos oversættelsesbureauet LingoBob har man dog lavet en løsning, der skaber fuldstændig gennemsigtighed. Du kan nemlig uploade det dokument, som du gerne vil have oversat, vælge dine sprog og så være klar til at se, hvor meget det ville koste for netop dette antal ord inden for de givne sprog. Så kan man altså prøve sig frem med nogle forskellige længder tekster, og nemt se hvordan prisskaleringen er.

Vælg et oversættelsesbureau med de kvalitet i fokus

Det er vigtigt, at kvaliteten på ens oversættelse er i top, da man ellers bare ender med at skulle have oversat teksten forfra. Det er nemlig rigtig vigtigt, at alle de vigtige budskaber, man har i den originale tekst, kommer helt rigtigt ud. Der er formentlig brugt lang tid på at få skrevet den originale tekst, så den sidder lige i skabet, og dette skal selvfølgelig bibeholdes.

Den bedste måde, når man skal tjekke kvalitet, er at bede om nogle referencer. Dette kan enten være konkrete tekster, som man kan læse og vurderer eller kundeemner, der ønsker at udtale sig om et samarbejde med oversætteren.

Vælg nogle med konkurrencedygtige priser

Pris er selvfølgelig en vigtig faktor i denne proces. Hvis selve "ordprisen" er bare en smule dyrere, kan det betyde mange tusinde kroner, hvis man f.eks. skal have oversat en hel bog, et komplet website eller noget helt tredje. Hos LingoBob tilbyder de prisgaranti, så du altid kan få den billigste pris, når du får oversat din tekst hos LingoBob. Dette tiltag gør dem, sammen med gennemsigtigheden, til et utrolig attraktivt valg, når der skal vælges en professionel samarbejdspartner.