Er forbrugslån godt eller skidt

Mange står i den situation, at de har nogle drømme, som man har haft i flere år, men som man bare ikke har kunnet opfylde pga. en tanke om, at man ikke har råd til at få udlevet drømmen. Drømmen kan dreje sig om en rejse, en swimmingpool til huset, eller en hurtig bil af en sportsvogn. Der er dog ingen grund til fuldstændigt at lade det forblive en drøm. Drømmen kan være tættere på realisering end man måske går og tror. Et forbrugslån kan nemlig ændre dette scenarie, og man står pludselig og har råd til sin drøm.

Forbrugslån kan opfylde dine drømme

Et forbrugslån kan være med til at skaffe de likvide midler, som man mangler for at kunne få råd til ens drøm. Forbrugslånet kan optages rimelig hurtigt, så det er bare med at komme i gang. Vær dog opmærksom på lånets ÅOP, da et forbrugslån indeholder relativt høje gebyrer og renter. De høje renter og gebyrer er det som stiller sikkerhed til långiver ved optagelse af forbrugslån.

Står man angivet i RKI, kan man have særdeles svært ved at få optaget et forbrugslån.

Fordele ved et forbrugslån

Forbrugslån er et af de nemmeste lån at tage. Ved optagelse af et forbrugslån skal man hverken stille noget til sikkerhed, eller forklare hvorfor man har brug for at låne den ønskede sum.

Da man ikke skal igennem disse krav ved optagelse af et forbrugslån, betyder det også, at forbrugslånet kan optages temmelig hurtigt. Her slipper man nemlig for at sidde og skulle snakke med sin bankrådgiver, og forklare, hvorfor man har brug for dette forbrugslån. Der er også flere, som ikke bryder sig om at skulle snakke med sin bankrådgiver om optagelse af forbrugslån, da det ikke er sjovt at blive afvist. Det er heller ikke sjovt at gå derned og spørge om man kan låne penge til rejse eller en anden luksusydelse, da man føler banken ser ned på en, hvis man spørger om sådan et lån.

Med optagelse af et forbrugslån, kan du altså få et større lån hurtigt og nemt. Man har oftest pengene 1-2 dage efter ansøgningen er udført.

Ulemper ved et forbrugslån

Det kan i virkeligheden være for nemt at optage et forbrugslån. Mange får dollartegn i øjnene når de opdager hvor nemt det er at få pengene. Det kan godt blænde kunderne for de høje renter og gebyrer som ligger og lurer i et forbrugslån. Hvis der ikke er taget højde for de høje renter og gebyrer, kan man pludselig stå i en situation, hvor man ikke har råd til at betale sine afdrag på forbrugslånet.