En fejl er kun en fejl til den rettes

bygningsfejlOrdet 'fejl' har en noget negativ ladning. Det betyder oftest noget er forkert. Men det er jo ikke altid man kan gøre for en fejl, eller sine fejl. Der findes danskere som er født med fejl, det kan for eksempel være synsfejl, men det er jo ikke fordi de er forkerte. Men det er noget der kan rettes, hvis man ønsker det.

Der er forskellige grader af synsfejl, eller bygningsfejl, afhængig af hvilken kategori man rammer. For nogle er det en meget stor belastning, og for andre er det noget man knap nok mærker til i sin hverdag. Det er som regel dem, der føler det er en belastning som ønsker at få fejlen rettet. Det kan naturligvis afhjælpes med briller eller kontaktlinser, men der er altså også tidspunkter, hvor den ene af disse eller dem begge, bare ikke kan være med.

I de tilfælde ville det være rart at kunne se, uden at være bange for at gøre skade eller at kommer til skade. EuroEyes er en af de virksomheder i Danmark, som tilbyder øjenlaseroperationer. Her kan de inden for ganske kort tid, og med minimal smerte, forbedre den fejl man nu engang har sig.

Hvordan foregår det?

Først og fremmest kommer man ind til en samtale. Denne er gratis og ganske uforpligtende, her bliver der givet informationer omkring fremgangsmåden, og øjet bliver tjekket for at se  om det er muligt at udføre operationen, og i så fald hvilken det skulle være. På denne måde er du helt med fra starten af, og ved præcist hvad du går ind til.

Selve operationen kan tage 10 minutter, og du kan også gå hjem med det samme efterfølgene. Der vil blive givet nogle øjendråber med som skal hjælpe healingsporcessen, og du vil blive kaldt ind til en opfølgende konsultation. Her kigger de på hvordan det hele ser ud, og spørger ind til, om du har oplevet en forbedring, og gør hvad de kan for at du får en glidende og komfortabel overgang.

Vil man stadig gerne vide hvordan selve operationen er, så er det muligt at læse en artikel på deres hjemmeside, hvori en journalist har beskerevet hvordan det er at være øjnvidne til en øjenlaseroperation. Det er ikke de klassiske operationer som vi kender på TV, da der ikke bliver skåret eller åbnet direkte i overfladen. Det er takket været den teknologi der findes i dag, og dermed bliver det både nemmere og mere behageligt for patienten.