Efterårsferie!

Skolernes efterårsferie nærmer sig, og børnefamilierne står på spring for at nå den sidste ferie inden vinteren sætter ind.

Hvad skal du lave i din efterårsferie?

Det er meget forskelligt hvad danskerne foretager sig i deres efterårsferie. Nogle har ikke ferie og arbejder bare igennem den. Andre vælger at tage udenlands for at få den sidste varme, mens andre bruger ferien herhjemme i Danmark.

For danskerne der bruger ferien på at rejse til udlandet, vælger de fleste de kendte feriedestinationer som Spanien, Grækenland og Tyrkiet. Det er især ferieøerne Kreta, Tenerife, Rhodos, Gran Canaria og Fuerteventura der trækker mange besøgende. Det skyldes nok at temperaturen på de breddegrader stadig er yderst behagelige. Temperaturerne kan snildt befinde sig mellem 25 - 30 grader.

Ferie i Danmark

De ferieglade danskere som forbliver i Danmark, vælger ofte at tage på campingtur eller i feriecenter med familien. Det har de fordele at det ofte har en kort rejsetid, og prismæssigt er det overskueligt. Selvom det er blevet efterår og det danske vejr ikke er det bedste, er der stadig masser at lave i Danmark. Udendørs er det danske landskab meget smuk om efteråret, især ved Vesterhavet er der mange besøgende. Også på Sjælland er der smukt, og teltudlejning Sjælland er meget benyttet på denne årstid.

Efteråret er også en god tid at besøge Møns Klint. Landskabet ved Møns Klint er meget unikt i Danmark, og noget mange danske forældre viser frem til deres børn. Derudover er de mange danske forlystelsesparker også meget benyttet, og giver forældrene en god chance for at tage deres børn med på en kort ferie.

Så uanset om din ferie er indenlandsk eller udenlandsk er der massere af muligheder. Det er nu op til dig selv at få det bedste ud af den kommende ferie:)