Det er aldrig for sent at udvikle sig selv

Det er vigtigt, at man som menneske aldrig går i stå i sin udvikling, og at man hele tiden sørger for, at man lærer noget nyt - både vidensmæssigt og følelsesmæssigt. Der er intet mere sørgeligt end et skråsikkert menneske, der ikke mener at hun/han kan lære noget nyt, og at vedkommende derfor nødvendigvis ved alt. Du kan derfor gøre dig selv mere interessant og rar at være sammen med, hvis du sørger for at udvikle dig selv.

Få hjælp til at udvikle dig selv

Hos Dispuk kan du for eksempel få mulighed for at udvikle dig selv gennem narrativ uddannelse og narrativ terapi:

"Det er gennem fortællinger, der skabes mening og identitet.

I DISPUK arbejder vi med fortællinger, problemer, forandringer og eksperimenter i praksis gennem efteruddannelser, workshops og seminarer og via terapi, samtaler, supervision og coaching.

DISPUK opmuntrer til nyskabende eksperimenter, der kan udfolde og udvikle mange forskellige fortællinger og måder at leve og praktisere på.

DISPUK er for mennesker, der vil tænke selv og arbejde på måder, som styrker både den enkelte og fællesskabet." - Dispuk.dk

Kommunikation er nøglen

Som du kan se af citatet, så kan du arbejde med og udvikle dig selv på mange forskellige måder i samarbejde med Dispuk. Det er især samtalen, der er i fokus, både som samtaler i sig selv, men også som samtaler gennem terapi, supervision og coaching. Du bliver altså ikke overladt til dig selv, men guides igennem din udvikling, så du ikke står alene med det hele.

De arbejder også med regulære uddannelser, som naturligvis henvender sig mest til dig, der er i arbejde, og især til dig der arbejder som konsulent, leder, superviser eller coach. Du lærer altså om at forstår andre mennesker, hvilket naturligvis samtidig gør, at du lærer bedre at forstå dig selv. Det er altså en måde for dig både at udvikle dig som menneske og som professionel.

Du kan også komme med til diverse workshops, der gennemgår nogenlunde de samme emner som uddannelserne, men som naturligvis tager væsentligt kortere tid. De er gode til, hvis du ikke har så megen tid til overs, men gerne vil have øjnene op for nye ting.

Der er intet der stopper dig

Der er altså mange muligheder for, at du kan udvikle dig selv, og dette er blot nogle af dem. Du kan også læse forskellige bøger, gå til noget eller dyrke en hobby, og i det hele taget prøve at opleve anderledes ting.