De bedste iPhone apps i år

Har du lige fået fingrene i din første iPhone, så er du heldig, da Apple lige har udgivet en liste over årets beste applikationer. Listen er en smule mikset, men læs videre, hvis du er interesseret i af vide hvilke ti apps, der er mest populære.

1# Health Mate

Denne applikation benytter de integrerede sensorer, der er i din iPhone til at opfange din aktivitet og hjerterytme. Den har naturligvis helt almindelig skridttælling, du kan opsætte målsætninger, og et hjerterytme redskab, der benytter kameraet i din iPhone til at måle.

2# Steller

Steller hjælper dig med at bygge og dele flere siders historie opbygget omkring billeder, tekst, video og meget mere.

3# Yummly

Denne applikation påstår at den giver dig adgang til alle madopskrifter verden over. Det er med andre ord en opskrifts og grøntsags applikation, der giver dig mulighed for at finde opskrifter og blogs. Derudover kan du gemme dine favoritter.

4# Buuzfeed

Hvis du ofter keder dig, så er dette den helt perfekte applikation for dig. Så hvis du er humør for sjove quizzer eller du bare skal have lattermusklerne i gang, så Buuzfeed den helt ideelle applikation for dig.

5# Human

NU har du ingen undskyldning for at være doven. Human holder styr på din daglige aktivitet dagen lang. Den vil motivere dig til at nå dine mål, og forbrænde en masse tomme kalorier.

6# Storehouse

Storehouse gør det let at snappe dine billeder og derefter formatere dem til et flot layout, der fortæller præcis historien som du ønsker.

7# Uber

Applikationen der lige har fundet vej til det danske marked. Har du brug for at taxi? Så er Uber applikationen for dig. Det er samkørselsordning, hvor chauffør og kunde dele udgifterne mellem sig.Det foregår på den måde, at du anmoder om en vogn, og du kan efterfølgende, hvilken bil der vil hente dig, og du kan se hvornår den vil ankomme, og hvor den befinder sig på et kort. Betalingen foregår også over app’en, idet dine kontooplysninger er forbundet med app’en.

120# Sports

Det er en god måde, at holde dig opdateret på, hvordan det går i sportens verden. App’en giver dig adgang til eksklusive klip og kommentarer.

9# Litely

Dette er en stærk applikation, der giver dine billeder et film-agtigt præg. Du kan dobbelt tappe din skærm, og se hvordan dit foto så ud inden du begyndte at ligge lag over det.

10# Cinematic

Dette er en god mulighed, hvorved du kan lave små kortfilm, og efterfølgende poste dem på de sociale medier. De små kortfilm kan blive helt op til 60 sekunder.

Artiklen er skrevet i samarbejde med Surveybee.dk