Bliv en del af det grønne miljø med GreenMatch.dk

Har du et hus eller en virksomhed, som godt kunne trænge til at blive mere grøn, så kan GreenMatch.dk hjælpe dig rigtigt godt på vej. GreenMatch.dk sørger for at indhente de helt rigtige tilbud til dig, som ønsker at få lavet en bedre isolering, opvarming eller som vil gøre brug af solenergi.

Vælg den rette leverandør

Når du skal ud og lede efter leverandører, som kan forvandle din bygning til en mere miljøvenlig løsning, så skal du ikke blot tage den første leverandør, som du finder. Der kan nemlig være store forskelle i priser og kvalitet. Vælger du den første leverandør du finder, kan det være at prisen virker fair, men kender du ikke deres baggrund, kan det udførte arbejde resultere i høje fremtidige omkostninger. Det kan nemlig være, at det arbejde de udfører er af meget lav kvalitet, og så står du tilbage med en løsning, som ikke vil kunne opfylde de ønsker du har.

GreenMatch.dk - leverandører af god kvalitet

GreenMatch.dk er en hjemmeside hvor du blot indtaster dine oplysninger og hvad du har brug for, så sørger GreenMatch.dk for, at finde de helt rigtige leverandører til dig - helt og aldeles gratis. Når du har sendt dine tilbud afsted, vil du blive kontaktet af flere leverandører, som kommer med tilbud på det, du gerne vil have lavet. Det gode ved at gøre brug af GreenMatch.dk er, at de har sikret, at de leverandører de har som partnere, er nogle som leverer et ordentligt stykke arbejde. Hvis ikke leverandørerne gjorde det, ville det blot skade GreenMatch.dks image.

Spar tid og penge

Med GreenMatch.dk slipper du for selv at skulle ud og lede efter leverandører. Det betyder altså, at du slipper for at skulle ud og bruge flere timer på at finde den rette leverandør. GreenMatch.dk har gjort alt det besværlige forarbejde for dig, og så gør de det oven i købet helt gratis.

Udover at spare en masse tid ved at gøre brug af GreenMatch.dk, sparer du også penge. GreenMatch.dks leverandører er nemlig godt klar over at de er i konkurrence med hinanden, og for at vinde kundens accept, er de nødt til at smide et fordelagtigt tilbud på bordet. Det at leverandøren er kvalitetssikret fra GreenMatch.dks side betyder også, at du vil spare penge på det udførte arbejde. Hvis det for eksempel var en leverandør af lav kvalitet, ville det blot sikre høje fremtidige omkostninger.