Afprøv dine drømmebryster med en bryst-app

En ny app har gjort det muligt at få et billede af, hvordan drømmebrysterne ville se ud. Ved at indsætte et foto af sig selv, kan man forstørre sine bryster direkte på telefonen og dermed få en bedre fornemmelse af, hvordan man ville se ud med større bryster.

Kritik af bryst-app'en

Den nye bryst-app lyder umiddelbart, som et godt initiativ, da den giver kvinder en unik mulighed for at afprøve et par større bryster. Alligevel er app'en af flere grunde blevet mødt med en del kritik. Nogle mener f.eks., at denne form for markedsføring påvirker piger og kvinder, da det giver dem et alt for lyserødt billede af brystoperationer. App'en fortæller således ikke yderligere om de risici, der er forbundet med en brystforstørrende operation, da den kun viser et perfekt slutresultat.

Man kan ligeledes frygte, at bryst-app'en vil havne i hænderne hos helt unge piger og derigennem forstærke normen om, at man skal have en brystforstærkende operation, for at være attraktiv. App'en kan downloades af alle og enhver, hvilket også medfører, at den kan anvendes ukritsk.

Hvornår er bryst-app'en en god ide?

Overodnet set er bryst-app'en egentlig en fin ide, hvis den anvendes af de rigtige grunde. Dette kan dog ikke sikres, da man ikke kan adskille brugerne fra hinanden. Bryst-app'en er god, hvis man tidligere har overvejet en brystforstørrende operation og blot søger information. En bryst-app vil dog aldrig kunne erstatte en konsultation med en rigtig plastikkirurg, der guider dig i forhold til hvad der passer bedst til din krop og dine ønsker. Det er desuden vigtigt, at man søger information om sit indgreb først, så man ved hvad man går ind til og er i stand til at stille relevante spørgsmål.

Man bør derfor bruge app'en som supplement til øvrig informationssøgning. Overvejelserne vedrørende en brystoperation kan f.eks. starte på diverse blogs, hvor man få svar på relevante spørgsmål angående brystforstørrende operationer. Hvis man efterfølgende og efter grundig overvejelse stadig er interesseret i en brystforstørrende operation, kan man ty til den brystforstørrende-app og få en fornemmelse af, hvordan en brystforstørrende operation kan ændre ens udseende. Det er dog vigtigt at nævne, at bryst-app'en ikke kan give et realistisk billede, af en brystforstørrende operation.