4 fornemme spisesteder på Frederiksberg

Frederiksberg og Frederiksberg Centret har mange gode spisesteder
Frederiksberg er en by, der har meget at byde på. Fra Frederiksberg have og smukke seværdigheder til gode shoppingmuligheder og masser af lækre restauranter. Særligt sidstnævnte bliver der slet, slet ikke talt nok om. For Frederiksberg har et væld af utroligt lækre spisesteder og caféer. Her er der endda også et par michelinrestauranter i blandt.

Hvis du er på udkig efter et ekstraordinært restaurantbesøg, hvor du får lige dét bedre mad og lige den bedre service, end du er vant til, så er det de her restauranter, du skal besøge. Her får du fire fornemme spisesteder på Frederiksberg.

1. Formel B

Formel B åbnede dørene op i 2003 og har siden da været i toppen af dansk gastronomi. I 2004 modtog restauranten sin første michelinstjerne, som den har beholdt lige siden. Menukortet består fast af 20 små retter, der ofte skiftes ud afhængigt af sæson. Dertil tilbyder restauranten en 6-retters menu, som serveres med en lækker vinmenu.

Formel B er for dig, der gerne vil prøve kræfter med michelinmad uden at skulle af med en formue. Her er der et godt forhold mellem pris og værdi, og du går glad og mæt fra restauranten.

Adresse: Vesterbrogade 182, 1800 Frederiksberg C

P.S. Formel B har også fire andre restauranter, som er værd at tjekke ud. De er som følge: Restaurant Sletten, U Formel, Restaurant Palægade og Palægade Street Kitchen. Lidt for enhver smag, lidt for enhver prisklasse, men altid i højeste kvalitet.

2. Mêlée

Restaurant Mêlée ligger i Frederiksbergs latinerkvarter på en lille sidegade til Gammel Kongevej. Maden er inspireret af det franske landkøkken, hvor det handler om det gode håndværk og sublime råvare.

Siden 2015 har Mêlée haft en såkaldt Bib Gourmand i Michelinguiden. Det betyder, at restauranten ikke helt har opnået en michelinstjerne, men at de blot honoreres som følge af høj kvalitet til fornuftige priser.

Adresse: Gl. Kongevej 163, st.001, 1850 Frederiksberg C.

3. Enomania

Enomania har på samme måde som Mêlée modtaget en Bib Gourmand i Michelinguidens “Nordic Guide”. Restauranten modtog prisen første gang i 2011. Det vidner om et spisested, hvor kvaliteten holdes i et konstant, højt niveau.

Enomania er sydeuropæisk i sit udtryk og slår sig særligt på en bestemt råvare, vin. Selv deres navn betyder “vinmani”, som henviser til ejernes enorme forkærlighed til den alkoholiske druesaft. Her er du sikker på et lækkert måltid i en behagelig atmosfære, uden at du skal ruinere dig selv.

Adresse: Vesterbrogade 187, 1800 Frederiksberg C

4. Frederiks Have

På Frederiks Have får du en dansk gourmetoplevelse i hyggelige omgivelser på en sidegade til Smallegade ved siden af Frederiksberg Have. Det er en lille, hyggelig restaurant med plads til omkring 60 gæster, hvilket skaber en intim atmosfære.

Frederiks Have har også modtaget en Bib Gourmand samt “the michelin plate” for at levere en høj standard. Her kan du endda side udenfor, hvor duften af nye blomster og et smukt syn af lokal kunst danner rammerne for en perfekt oplevelse.